Skip to main content

pick-up point en bezorgebied

Jouw Dushikado kan opgehaald of afgeleverd worden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur. Helaas is ophalen of afleveren in het weekend nog niet mogelijk. 

 

PICK-UP POINT

Bij een standaard Dushikado wordt het kado opgehaald op ons pick-up point. De ontvanger wordt eerst verrast met een bericht dat een Dushikado onderweg is maar wij verklappen natuurlijk nog niet van wie. Daarna, als het kado op ons centrale punt is aangekomen, ontvangt de ontvanger van ons een bericht wanneer hij of zij het kado kan ophalen. 

LIEVER LATEN BEZORGEN?

Dat kan! Tijdens het bestellen van jouw Dushikado kun je ook aangeven dat je dit liever wil laten bezorgen. Soms is dit wel handig als mensen op vakantie zijn of dat je iemand extra wilt verrassen. Je kunt via het kalenderblokje bij bestellen aangeven wanneer je het Dushikado wil laten bezorgen door onze bode. Er zijn verschillende opties mogelijk zoals exacte datum of dagdeel. Overzicht van voorwaarden en prijzen zie prijzen & tarieven. Je kunt het Dushikado al laten bezorgen voor slechts €5,00 extra. Wij hebben voor een standaard bezorging wel minimaal twee dagen nodig om het te kunnen verwerken. Als je eerder wil laten bezorgen dan is dit mogelijkheid via next day delivery.

STANDAARD BEZORGGEBIED

MAP BEZORGGEBIED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALT JOUW ADRES BUITEN ONS BEZORGGEBIED

Voor alle andere adressen die buiten ons bezorggebied vallen vragen wij een toeslag van €12,50.

NEXT DAY DELIVERY

Soms zijn er momenten dat je wil dat jouw Dushikado de volgende dag al bezorgd wordt door onze bode. Denk maar aan een geboorte of dat iemand direct jouw steun kan gebruiken. 

BEZORGEN MET LIVE STREAMING OF VIDEO

Wil je graag bij het bijzondere moment aanwezig zijn dan kan dit met live streaming via Facebook! Ook is er de mogelijkheid om alleen een video van het moment te laten maken die wij via een PM (personal message) naar jou toe sturen. 

Onze bode verrast de ontvanger op het gewenste moment en overlegt natuurlijk wel eerst even met de ontvanger of hij of zij akkoord gaat met live streaming of video in verband met ons privacybeleid. Wij gaan niet live of maken geen video wanneer de ontvanger dit niet wil. Helaas geven wij in dit geval geen geld terug, wij plannen namelijk een bode in voor deze dienst. Als de ontvanger akkoord gaat start de bode de live streaming of video op het aangegeven tijdstip. Iedereen waar ter wereld kan nu live getuige zijn van het overhandigen van het kado en daarnaast van de verraste gezichten. Een live streaming of video moment duurt ongeveer twee à drie minuten.

SOMS IS HELAAS ALLEEN VIDEO MOGELIJK

Wij zijn wel afhankelijk van het datanetwerk van onze provider op Curacao. Wij hebben minimaal 4G nodig om live te kunnen streamen. Op sommige plekken op Curacao wordt 4G niet goed ondersteund. Mocht dit het geval zijn dan maken wij van het moment van overhandigen een video die wij direct na het beëindigen van de opname uploaden op Facebook.

Wij vragen voor deze bijzondere ervaring  €12,50 bovenop de door jouw gekozen bezorgoptie.

Video is mogelijk bij alle bezorgopties en live streaming alleen bij exact tijdstip en datum.